doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Yolanthe Cabau vindt biografie Wesley Sneijder nog te pijnlijk

De presentatrice heeft het boek nog niet opengeslagen.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Yolanthe Cabau vindt biografie Wesley Sneijder nog te pijnlijk

De onthullende biografie van Wesley Sneijder heeft veel teweeg gebracht. Niet alleen bij de mensen thuis, maar ook bij zijn inner circle. Waaronder ex Yolanthe Cabau. "Dit boek wilde hij heel graag...."

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Persoonlijke details

In het boek onthult Wesley niet alleen persoonlijke details over zijn carrière, maar doet hij ook een boekje open over de breuk met Yolanthe. "Er waren feesten en partijen, wanneer Yolanthe er niet was, met vrienden, foute vrienden, met vrouwen en drank. Het liep allemaal behoorlijk uit de hand. Mijn lichaam was daar, maar mijn hart altijd bij Yo."

Lees ook: Zo reageert Yolanthe Cabau op onthullende biografie Wesley Sneijder

Te pijnlijk

Wesley heeft naar eigen zeggen uiteindelijk na veel leugens en gedraai de waarheid verteld. "Ik mis niks bij Yolanthe, er is niks mis met haar. Wat het wel is? Roem, ego, geld. Macht. Lust. En ja, de pijn komt achteraf."

Yolanthe heeft het boek persoonlijk overhandigd gekregen, maar is er nog niet aan toe om het boek daadwerkelijk open te slaan. Zo vertelt ze aan Privé. "Ik vind dat nog te moeilijk. Wes heeft me wel het een en ander verteld. We hebben veel meegemaakt, leuke, maar ook minder leuke dingen. We waren nog jong toen we in elkaars leven kwamen. Ik zal altijd achter hem blijven staan. Dit boek wilde hij heel graag, het is zijn verhaal en ik ben blij voor hem", aldus Yolanthe.

Bron: RTL | Beeld: BSR

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');