Extra seizoen Wie is de Mol?: is dit de eerste deelnemer?

Zou het?
Extra seizoen Wie is de Mol?: is dit de eerste deelnemer?

Dit najaar komt er een extra seizoen van het populaire programma Wie is de Mol?. Maar wie doen er mee? Een Instagram-account heeft een hint gespot waardoor het lijkt alsof NikkieTutorials terugkeert voor dit bijzondere seizoen.

Hint

Fans van Wie is de Mol? konden hun geluk niet op toen presentator Rik van de Westelaken vertelde dat er nog een extra seizoen van het programma komt. Vanaf toen werd er dan ook druk gespeculeerd over wie de deelnemers worden.

Het gerucht gaat nu dat de kandidaten van dit seizoen al eens eerder mee hebben gedaan. En met deze hint op een Instagram-account lijkt de eerste deelneemster al bekend. Op het profiel zien we namelijk een foto waarop zowel presentator Rik als Nikkie met dezelfde man op de foto staan.

Het gaat hier om de regisseur van het programma. Hij zou zelf ook de foto met Nikkie hebben gedeeld, maar later weer verwijderd hebben.

Lees ook: Extra seizoen Wie is de Mol? reeds opgenomen

Vergelijkingen

Als je goed naar de foto's kijkt, zie je dat de regisseur op beide foto's dezelfde jas aan heeft en zijn haar ook precies hetzelfde zit. Fans denken nu dat deze foto's gemaakt zijn vlak voordat het extra seizoen van Wie is de Mol? is opgenomen. Dit kan geen toeval zijn!

Maar hier blijft het niet bij. Fans kwamen er al eerder achter dat de YouTuber één van de favorieten is om ooit nog een comeback te maken in het programma. Hmmm...

We zullen nog heel even geduld moeten hebben tot na de zomer voordat we erachter komen wie er daadwerkelijk meedoen aan dit nieuwe seizoen.

Bron: RTL Nieuws I Beeld: Instagram, BSR, Wie is de Mol?

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f9cbb7364767', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });