Wait, what: Temptations Zach verkoopt zijn vieze sokken

iewl!

Lees ook

Zach is misschien wel een van de meest spraakmakende deelnemers van Temptation Island ooit. De realityster wordt dan ook veel besproken op social media. Echter zijn het dit keer zijn followers die een iets wat aparte aanvraag hebben gedaan.

Vieze sokken

Zach deelde twee dagen geleden op zijn Instagram een foto van zijn witte gedragen sokken, die nu dus niet meer zo wit zijn. "Door de vele aanvragen ga ik het toch doen. Ik heb na lang overwegen besloten mijn gebruikte sokken van gister weg te geven", schreef hij erbij.

Verder vertelt hij dat je de sokken kan bemachtigen door een privéberichtje naar hem te sturen met de reden waarom je de sokken graag wil hebben.

Lees ook: Temptations Zach heeft een nieuwe vriendin

Winnaars

Nu deelt de realityster een foto van dezelfde sokken met een briefje erbij. "Lieve Emma, gefeliciteerd met mijn 14 uur gedragen sokken xxx Zach", staat er op het briefje.

In zijn bericht laat hij ook weten dat hij verbaasd is door het record aantal aanvragen dat hij heeft gehad met hele hoge bedragen. "Ik heb in totaal drie bedragen geaccepteerd en drie mensen blij gemaakt met deze geweldige door de legend gedragen sokken", schrijft hij erbij.

Bekijk *HIER* de Instagram-posts van Zach.

Laatste nieuws

Zie ook