Zien: de bizarre transformatie van voormalig GTST-acteur Juvat Westendorp

O wauw!
Zien: de bizarre transformatie van voormalig GTST-acteur Juvat Westendorp

We kennen danser slash acteur Juvat Westendorp niet anders dan met zijn lange manen. Tot nu... Hij heeft namelijk een behoorlijke transformatie ondergaan.

Kappersbeurt

Juvat heeft zijn haren compleet laten afknippen. Wait, what? Ja, je leest het goed: Juvat gaat anno 2020 door het leven met een korte coupe.

De acteur liet het gebeuren vastleggen op camera en deelt de beelden ervan op Instagram, waarop te zien is dat Wibi Soerjadi, met wie hij samen in de jury van het programma Superkids zit, de kappersschaar overneemt en zo zijn staart afknipt.

Lees ook: Juvat Westendorp: 'Alleen maar zeggen: ‘We duiken het bed in en dan moet je de deur uit’, dat kon ik niet.'

New hair, new me

"Het heeft 16 jaar geduurd, maar het is zover. New hair, new me", schrijft-ie bij het uiteindelijke resultaat. Hoewel enkele followers even moeten wennen aan de nieuwe coupe van Juvat, kunnen velen zijn nieuwe hairdo ook waarderen.

"Staat je goed", "Gewoon een mooie man om te zien! Mét of zonder lang haar... maakt niks uit!" en "Wel even wennen, maar zeker nice" is slechts een greep uit de vele reacties.

Benieuwd geworden? Bekijk hieronder de beelden!

Dit bericht bekijken op Instagram

Even “bijpunten” ... ✂️ Bedankt hé @wibisoerjadi 😑 @hairbyshah : klassiek gevalletje “stond erbij en keek ernaar”... #nooitjepuntjeslatendoendooreenpianist #hetzaljemaargebeuren #schoenmaker... #puntjesknippen #solonglonghair

Een bericht gedeeld door Juvat Westendorp (@juvat) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Zoals Samson zijn krachten verloor dankzij Delila waarna hij aan de filistijnen werd overgeleverd. Zo verloor ik gister mijn krachten dankzij @wibisoerjadi en @hairbyshah en ben ik overgeleverd aan jullie. Kom maar door met de grapjes. Het heeft 16 jaar geduurd maar het is zover. New hair, new me !! Komt trouwens wel goed uit want vanaf deze week speel ik ook weer een nieuwe rol in een speelfilm. Welke, dat is laat ik nog even in het midden. Je weet wel “spanningsopbouw”. #enbedankt #wibi #newhair #newme

Een bericht gedeeld door Juvat Westendorp (@juvat) op

Beeld: Instagram, BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f325f33d02e8', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });