De Bachelorette-kandidaat Kasper over exit: ‘Dan snap je het dus écht niet!’

Hij zag zijn vertrek niet aankomen.

Lees ook

In de laatste aflevering van De Bachelorette ging het er heftig aan toe. Zo barstte Gaby Blaaser in tranen uit en bij de rozenceremonie worden maar liefst twee mannen naar huis gestuurd, waaronder Kasper. Hij geeft nu zijn mening over de aflevering.

Afscheid

In een interview met In De Buurt Enschede vertelt Kasper dat hij na de speeddate met Gaby haar ouders en het diner niet had verwacht dat hij degene was die naar huis zou worden gestuurd.

Daarbij komt dat hij ook niet onderdeel was van de discussie tussen Jordy en Jethro. Toch moest hij van Gaby zijn koffers pakken en kon hij terugkeren naar Twente.

Lees ook: De Bachelorette's Kasper: 'meerdere jongens krijgen gevoelens'

Eerlijkheid

De 26-jarige vond het dan ook erg jammer dat hij de villa moest verlaten. Vooral omdat hij ook afscheid van zijn vrienden moest nemen. "Er is zo’n mooie vriendschap ontstaan. Daar baalde ik het meest van", vertelt hij.

Ondanks zijn grote teleurstelling, is hij toch wel blij dat hij nu de villa moest verlaten. De hele discussie over eerlijkheid zat hem namelijk niet lekker. "Eerlijkheid is het allerbelangrijkst voor mij. Dat heb ik tijdens elke date tegen haar gezegd. Dan snap je het dus écht niet! Toen was ik er wel een beetje klaar mee."

En als je dacht dat we alle drama gehad hadden, heb je het mis. Kasper licht namelijk een tipje van de sluier op over de komende afleveringen. "It's not over", vertelt hij geheimzinnig. De 26-jarige zou namelijk van anderen deelnemers hebben gehoord dat er nog een hoop gaat gebeuren.

Waar het precies om gaat, is niet duidelijk. We zullen dus nog even geduld moeten hebben tot de volgende aflevering!

Bron: Cosmopolitan I Beeld: De Bachelorette

Laatste nieuws

Zie ook