Mascha ‘Beautygloss’ Feoktistova deelt prachtige foto van post-baby body

Prachtig!

Lees ook

Een week geleden is Mascha 'Beautygloss' Feoktistova trotse moeder geworden van haar eerste kindje. Hoewel de bevalling van dochter Mila erg zwaar en traumatisch was, laat Mascha weten inmiddels wel echt op een roze wolk te zitten.

Foto

Op Instagram deelt de vlogster een kiekje prachtige foto van haar post-baby body met de beentjes van haar new born.

Het kiekje levert veel ontroerende reacties op. Zo reageert Anna Nooshin met: "Zo moooi!" en Quinty Trustfull met de woorden: "Wat een prachtige foto!".

Lees ook: Mascha 'Beautygloss' geeft update over traumatische bevalling

Traumatische bevalling

Mascha deelde de afgelopen week in haar Instagram Stories verschillende updates over hoe zij de bevalling heeft ervaren. Het werd dan ook snel duidelijk dat de YouTuber een zware bevalling heeft gehad. Zo is het armpje van haar pasgeboren dochtertje gebroken en moet de brunette zelf ook het nodige verwerken.

Ze gaat daarom ook door een rollercoaster aan emoties. "Deze week is een combinatie van extreem rozig (we zijn zó verliefd!) maar ook heel veel huilen, praten, aanpassen. Ook moet ik bijkomen van uitgescheurd zijn aan alle kanten en krijg ik flashbacks van de bevalling (gaan we hulp voor zoeken samen)", vertelde ze in een Instagram-post.

De YouTuber heeft laten weten voorlopig niet te vloggen en even tijd voor zichzelf, Gregor en de kleine Mila te nemen.

💘

Een bericht gedeeld door Mascha Feoktistova (@beautygloss) op

Bron & Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws

Zie ook