Doodsoorzaak Glee-actrice Naya Rivera bekend

Heftig..

Gisteren werd bekendgemaakt dat het lichaam van Glee-actrice Naya Rivera levenloos is aangetroffen bij Lake Piru in Californië. Nu de autopsie achter de rug is, komt de lokale politie met een statement.

Tragisch ongeluk

De 33-jarige actrice werd sinds vorige week woensdag vermist, toen ze met haar vierjarige zoontje Josey ging varen.

Sherrif Bill Ayub heeft gistermiddag de doodsoorzaak bekendgemaakt. Het zou hier gaan om een tragisch ongeluk. De actrice zou met haar zoontje zijn gaan zwemmen, waarna ze in een onderstroom terecht zijn gekomen. Zelfdoding is volgens de autoriteiten dan ook uitgesloten.

Lees ook: Verdrietig nieuws: Glee-actrice Naya Rivera op 33-jarige leeftijd overleden

Zoontje

Haar zoontje heeft tijdens gesprekken met de autoriteiten verteld dat hij zijn moeder in het water zag verdwijnen.

"In de middag hebben we veel onderstromingen hier op het meer. Ze had waarschijnlijk nog net de energie om haar zoon in veiligheid te brengen, maar kon zichzelf niet meer redden", aldus de sherrif.

Reactie familie

De familie van Naya laat via een statement weten erg dankbaar te zijn voor alle steunbetuigingen die ze de afgelopen dagen hebben ontvangen. Verder laten ze weten erg verdrietig te zijn om het verlies, maar zijn ze naar eigen zeggen gezegend om haar nalatenschap te kunnen eren.

"Naya was ontzettend getalenteerd, maar was vooral een geweldig mens en een fantastische moeder, dochter en zus. Onze dank gaat uit naar alle hulpverleners die met man en macht gezocht hebben naar haar lichaam", aldus de familie.

Door dit verlies vraagt de familie om hun privacy te respecteren en sluiten ze hun statement af met de prachtige woorden: "De hemel heeft er een prachtige engel bij."

Bron: RTL Boulevard, Linda I Beeld: BSR

Laatste nieuws