Sylvie Meis stapt in het huwelijksbootje

Wedding bells!

Lees ook

Jaaa, het is eindelijk zover: nadat Sylvie Meis haar huwelijk door het coronavirus moest verschuiven, heeft ze nu een nieuwe datum geprikt voor de grote dag.

Nieuwe datum

De presentatrice krijgt eindelijk haar droombruiloft. Nadat het coronavirus eerst roet in het eten gooide, is er nu een nieuwe datum voor haar droomdag geprikt. En de presentatrice lijkt er vaart achter willen te zetten.

Sylvie stapt namelijk volgende maand al in het huwelijksbootje. "We gaan trouwen in Florence, Italië is ons favoriete land. Ik werd helemaal verliefd op de locatie, een prachtig boetiekhotel met een fantastisch uitzicht over de stad. Zeer stijlvol en met een gespiegelde balzaal zoals Versailles.”

Lees ook: Sylvie Meis weigert achternaam nieuwe liefde

Geen stripper

De bride to be vierde afgelopen weekend haar vrijgezellenfeest met een klein clubje vriendinnen. Hoewel het volgens Sylvie reuzegezellig was en de champagne rijkelijk vloeide, zou er één ding not done zijn geweest: een stripper.

Haar vriendinnen zouden namelijk een stripper willen regelen, maar Sylvie's aanstaande Niclas Castello zou dit toch niet zo'n geen goed idee vinden. Om het feestje toch nog een beetje op te spicen, werd er een gouden piemeltaart voor Sylvie geregeld. Achja, beter iets dan niets, toch!?

Bron: AD, Nu.nl | Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws

Zie ook