De Bachelorette’s Jordy reageert op exit

De ex-kandidaat reageert op zijn onverwachte vertrek.

Lees ook

LET OP! Dit artikel bevat spoilers!

In de nieuwste aflevering van De Bachelorette is te zien dat Gaby opnieuw afscheid heeft genomen van twee mannen, namelijk: Jethro en Jordy. En dat zagen veel fans totaal niet aankomen. Jordy laat via Instagram weten wat hij van zijn exit vindt.

Foto

"Tsja… waar te beginnen? Het was niet de bedoeling om te spoilen, maar uiteindelijk was dit toch de uitkomst. Net zo stomverbaasd als jullie", begint hij zijn bericht.

Hij vervolgt zijn verhaal met dat hij vanaf het eerste moment oprecht is geweest en dat je hem zag zoals hij in het dagelijkse leven ook is. "Positief, krachtig, 'zelfverzekerd', maar dat is ook niet zomaar komen aanwaaien. Ik heb daar hard voor gewerkt."

Lees ook: Kijkers in shock na uitslag De Bachelorette

Verbaasd

Jordy sluit zijn bericht af met dat hij blij is met alle steun die hij krijgt en hij daardoor meer motivatie en kracht heeft gekregen om door te gaan met waar hij nu mee bezig is. "Jullie zijn nog niet van me af!"

Net zoals Jordy waren ook de trouwe kijkers van het programma enorm geschrokken na het uiteindelijke besluit van Gaby. "Oke dat zag ik niet aankomen.. Onverwachts dit" en "Neeeeee, hoe kan ze dat nou doen?" is slechts een greep uit de vele reacties.

Bekijk *HIER* het Instagram-bericht van Jordy.

Bron & Beeld: Instagram, De Bachelorette

Laatste nieuws

Zie ook