Autsj: collega’s halen flink uit naar Linda de Mol

Ai, ai, ai!

Lees ook

Waar ze normaal gesproken iedereen te vriend houdt in de showbizz, krijgt Linda de Mol het nu flink te verduren.

Pijnlijk

Een aantal collega's halen namelijk flink uit naar de presentatrice. Zo vinden ze haar reactie op Chantal Janzen, die het programma Oh, wat een jaar! overnam na het vertrek van Linda naar Talpa, niet door de beugel kunnen.

"Daar vind ik een heleboel van. Het is pijnlijk. Andersom had ik dat niet gedaan", reageerde Linda vorige maand.

Lees ook: Linda de Mol reageert op Photoshop-beschuldigingen rondom cover

Reacties

Presentatrice Gallyon van Vessem vindt de reactie van Linda niet kunnen, zo laat ze weten in een interview met Veronica Magazine.

"Get a life. Je ging zelf naar je broer, dus niet zeuren. Get over it", vertelt ze. En ze lijkt niet de enige te zijn die die mening deelt. Ook televisierecensente Angela de Jong vindt de reactie van Linda maar vreemd. "Niemand heeft je gedwongen om naar Talpa te gaan, dus klaag niet zo."

Chantal besloot echter geen sneer uit te delen naar haar voormalige RTL-collega. "Peter (van der Vorst, red.) heeft mij gevraagd dit programma voor RTL 4 te presenteren en dat vind ik een eer. Een show waarin mijn liefde voor zang, dans en presenteren samenkomt, is niet alleen een prachtig vooruitzicht, maar ook een logische stap in mijn carrière bij RTL", aldus Chantal.

Bron: Gids.tv, RTL Boulevard | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook