Zien: vrouw maakt hilarische mondkapjes en gaat viral

Haha!
Zien: vrouw maakt hilarische mondkapjes en gaat viral

Vanaf 1 juni is het verplicht om een mondkapje te dragen in het openbaar vervoer. De mondkapjes zijn verkrijgbaar is allerlei verschillende printjes en kleuren, maar deze vrouw koos voor een wel héél opvallend design.

Geslachtsdeel

Fred van Leer showde eerder dit jaar al zijn mondkapje dat bedrukt was vol met piemels, en nu is er ook een mondkapje met het vrouwlijke geslachtsdeel. Ja, dat lees je goed! De 42-jarige Lulu Geraghty uit Australië maakt namelijk mondkapjes die op vagina's lijken.

Lees ook: Zo voorkom je dat je bril beslaat met mondkapje op

Positiviteit

Lulu hoopt met de maskers een beetje positiviteit in de wereld te brengen. Daarnaast wil ze ook laten zien dat vagina's niet iets zijn waar je je voor moet schamen. "Iedereen is anders. Het ding over vulva’s is dat er geen regels zijn. Het idee dat er een ideale vagina is, is gecensureerd en onrealistisch", aldus Lulu.

Dit bericht bekijken op Instagram

Getting my craft on while staying home. This is “cunt face” COVID-19 edition. More a fashion item since it doesn’t meet standards to prevent infection, but will certainly help with social distancing! #covid_19 #socialdistancing #stayhome #vulvaart #craftivist #loveyourvulva #feltedcrochet

Een bericht gedeeld door Vulva Tea Cosies (@lulugeraghty) op

Bron: Tagmag | Beeld: BSR, Instagram

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f2baf5b63762', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });