Manager reageert op erotische website van Maxime Meiland

Maxime had ook nog een ander bedrijf.
Manager reageert op erotische website van Maxime Meiland

Uit gegevens van de Kamer van Koophandel blijkt dat Maxime Meiland vier jaar geleden een erotische webcamsite wilde beginnen. Ze registreerde zich met de bedrijfsnaam Divine Live. Echter is het bedrijf nooit van de grond gekomen.

Divine Live

Maxime registreerde haar eenmanszaak eind juli in 2016. Toch bleef het enkel bij een registratie, zo laat de manager weten na de berichtgeving van Party.

Het zou hier dus gaan om een erotische webcamsite, waarbij de blondine zelf op zoek ging naar modellen via Facebook die op Divinelivemodels.com. Volgens Party zouden de modellen vermoedelijk uit de kleren moeten durven gaan.

Dit vermoeden blijkt volgens hen uit een inmiddels verwijderd Facebook-bericht op de pagina van het bedrijf, waarin stond dat Maxime op zoek was naar vrouwen met een mooie, verzorgde uitstraling en die open-minded denken.

Lees ook: Ophef om kledinglijn Maxime Meiland

Promotie

"Verdien geld direct vanuit huis via berichten en je webcam", stond er verder in het bericht. Ook werd er een zwart-witfoto bij het bericht geplaatst van de onderrug, benen en billen van een naakte vrouw.

Martien Meiland, de vader van Maxime, hielp zijn dochter bij de promotie van haar bedrijf, zo is te zien op nog een bestaand Facebook-bericht op het account van Martien. "Nieuw bedrijf van mijn andere dochter Maxime!", schreef hij erbij.

In 2018 werd het bedrijf weer uitgeschreven door Maxime. Het is niet duidelijk waarom de webcamsite nooit van de grond is gekomen.

Bron: AD I Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f8dbc1bf3b45', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });