doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

De Bachelorette's Joey reageert op foto's met andere vrouw

Joey reageert op alle ophef.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
De Bachelorette's Joey reageert op foto's met andere vrouw

Nu we weten dat Joey de winnaar is van De Bachelorette, wordt er ook meteen extra goed op hem gelet. Zo heeft iemand een foto gemaakt van de 25-jarige Limburger met een andere vrouw dan Gaby Blaaser. En dat zorgde voor de nodige ophef...

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Andere vrouw

De vrouw in kwestie plaatste op haar Instagram een bericht met een foto, waarin we Joey samen met een andere vrouw zien lopen.

De vrouw vertelt dat ze met een vriendin bij het water ging liggen in Limburg. Toen ze vervolgens naar huis gingen en in hun auto wilde stappen, stopte er een auto naast hun. "Op dat moment zie ik dat het Joey is samen met een andere vrouw!", vertelt ze.

Lees ook: De Bachelorette's Joey onthult wat er écht is gebeurd tijdens 24-uurs date

Reactie

Het bericht van de vrouw ging meteen viral. Joey was er snel bij en besloot op het bericht te reageren. Hij vindt het naar eigen zeggen heel zuur dat mensen dit doen, maar wilde toch wel een uitleg geven.

"De foto die hierna komt is van mij met een hele goede vriendin van me. Ik heb die dag foto’s gemaakt in de omgeving daar. Ik zou me eigenlijk niet te moeten hoeven verantwoorden voor dit, maar helaas leven we in een wereld waar mensen zo sneu zijn.. We zijn niet meer dan gewoon vrienden", aldus Joey.

Bron: Love&Reality I Beeld: De Bachelorette, Instagram

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');