Win een neongele bikini van Colourful Rebel t.w.v. €44,90

Doe mee en maak kans!

Hang die slingers maar alvast op, want de hele maand juli geeft Grazia dagelijks supercoole zomerse prijzen weg. De mooiste beauty buys, tofste fashion items, en zelfs een weekendje weg in een supernieuw designhotel! Vandaag maak je 8x kans op een een neongele bikini van Colourful Rebel t.w.v. €44,90.

Neon bikini

Influencers zijn dol op het Amsterdamse merk Colourful Rebel en wij snappen wel waarom! Van zwierige zomerjurkes en de meest comfy flared broeken tot stoere T-shirts en truien. Maar, niet te vergeten, ook swimwear! De show stelen op het strand? Dat doe je met een bikini van Colourful Rebel.

Eén van de eyecatchers uit de collectie is de Kiara Neon Yellow bikini, helemaal in de neon trend. Stoer, maar ook vrouwelijk. Leuk om in te zwemmen, maar ook om gewoon mee over het strand te paraderen!

Onder de foto kun je meedoen aan de winactie.

Doe mee

Kans maken? Vul onderstaand winformulier in, laat als opmerking je maat achter, en wie weet ben jij the lucky one!

[mail-and-win title=”Big Summer Giveaway: Colourful Rebel bikini” description=”Doe mee!” questions=”%5B%5D” ended_at=”1-8-2020″ terms=””]

Voorwaarden: deze actie loopt tot 31 juli 2020. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws