Dít is de echte reden waarom Jordy meedeed aan De Bachelorette

Gaby Blaaser is geen onbekende voor Jordy.

Lees ook

De Bachelorette-kandidaat Jordy was gisteren te gast in de radio-uitzending van FunX, waarin hij vertelde wat nou de échte reden was van zijn deelname aan het programma.

Deelname

Jordy vertelde in het radio-interview onder andere de reden achter zijn deelname aan het programma. Gaby Blaaser zou namelijk geen onbekende zijn voor Jordy en hij heeft haar dan ook al een keer eerder gezien voor het programma.

"Ik ben haar vijf jaar geleden een keer tegengekomen in een winkel. We hadden echt gekke oogcontact en daar heb ik nooit wat mee gedaan. Maar toen kreeg ik ineens dit te horen en toen ik hoorde dat het om Gaby ging, dacht ik: waarom niet?", aldus Jordy.

Lees ook: Jordy licht tipje van de sluier op over reünie-aflevering De Bachelorette

Vriendin

Eerder werd Jordy's deelname ook al uitgebreid besproken. Zo vertelde Rijk Hofman in een YouTube-video dat hij een opmerkelijk bericht had gekregen over de kandidaat. Een anonieme bron liet namelijk weten dat Jordy tijdens het programma een vriendin had en alleen maar mee deed voor de bekendheid.

Na dit bericht stuurde Rijk een bericht aan Jordy met de vraag of het waar is wat de anonieme bron heeft verteld, waarop Jordy reageerde met: "Nee, dat had ik niet. Anders had ik nooit meegedaan." Echter bleef het hier niet bij en haalde Jordy hard uit naar Rijk. Het hele verhaal lees je hier.

Bron: Love&Reality I Beeld: De Bachelorette

Laatste nieuws

Zie ook