Kanye West weigert om contact met Kim Kardashian te hebben

Het is een heftige tijd voor Kimye.

Na zijn uitspattingen bij zijn campagnebijeenkomst als presidentskandiddaat, maken de Kardashians zich grote zorgen om Kanye West. Zelfs vrouwlief Kim Kardashian weet zich geen raad meer.

Abortus

De rapper heeft de familie van zijn vrouw flink gekwetst, met de uitspraken die hij dit weekend deed. Zo verkondigde hij dat hij Kim bijna gedwongen had abortus te plegen toen ze in verwachting was van dochter North. En daar bleef het niet bij.

Na zijn uitspraken bij de campagnebijeenkomst, besloot Kanye, die kampt met een bipolaire stoornis, ook op Twitter zijn vrouw en schoonmoeder aan te vallen. Zo verkondigde hij dat Kim hem zou willen opsluiten met een dokter.

Lees ook: Huwelijk van Kim Kardashian en Kanye West staat op instorten

Machteloos

Kim zou zich inmiddels behoorlijk machteloos voelen. Helemaal omdat hij volgens bronnen geen hulp van haar wil aannemen. De rapper verblijft momenteel namelijk op hun ranch in Wyoming, en niet in hun huis in Los Angeles, waar Kim en hun vier kinderen op dit moment zijn.

Bronnen vertellen dat hij weigert hulp aan te nemen van Kim en ook niet wil dat ze hem opzoekt. En dat is opnieuw een enorme klap voor de realityster, die deze dagen ook moest toezien hoe haar man op Twitter verkondigde al jaren van haar te willen scheiden.

Toch blijft Kim er alles aan doen om haar man te helpen en zal ze ook de komende dagen ongetwijfeld proberen contact te leggen.

Bron: Daily Mail | Beeld: BSR

Laatste nieuws