doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Win een body-set van Paula’s Choice t.w.v. €55

De hele maand juli geeft Grazia dagelijks supercoole zomerse prijzen weg.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Win een body-set van Paula’s Choice t.w.v. €55

Hang die slingers maar alvast op, want de hele maand juli geeft Grazia dagelijks supercoole zomerse prijzen weg. De mooiste beauty buys, tofste fashion items, en zelfs een weekendje weg in een supernieuw designhotel! Vandaag maak je 6x kans op een body-set van Paula’s Choice bestaande uit Skin Revealing Body Lotion & Zonnebrand-crème SPF50 t.w.v. €55.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Perzikhuidje

Twee producten die niet in jouw summer stash mogen ontbreken, zijn de Skin Revealing Body Lotion en zonnebrandcrème met SPF50.

Kan jouw huid wel een boost gebruiken? De exfoliërende bodylotion verzacht de huid en verwijdert op een milde manier dode huidcellen, maar gaat ook rode, ruwe bultjes tegen. Het resultaat: gladde, jonger uitziende huid over je hele lichaam.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

Om vervolgens je perzikhuidje te beschermen tegen de felle zon, doe je er goed aan je royaal in te smeren met de zijdezachte SPF50 zonnebrandcrème. De crème is rijk aan antioxidanten en geeft een geweldige bescherming tegen de zon zonder een vettig laagje op de huid achter te laten.

Summer, we're ready!

Doe mee

Kans maken? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one!

Bodyset van Paula's Choice

Doe mee en maak kans!

Voorwaarden: deze actie loopt tot 9 augustus 2020. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');