Man Riverdale-actrice Vanessa Morgen vraagt scheidingspapieren aan

What?!

Lees ook

Drie dagen geleden maakte Riverdale-actrice Vanessa Morgan het blijde nieuws bekend in verwachting te zijn van haar eerste kindje samen met haar echtgenoot Michael Kopech. Echter blijkt nu dat hij twee maanden geleden de scheidingspapieren heeft aangevraagd.

Scheiding

Nadat Vanessa drie dagen geleden bekend had gemaakt in verwachting te zijn van haar eerste kindje, komt nu het nieuws naar buiten dat haar echtgenoot Michael al op 19 juni de scheidingspapieren heeft getekend. Het nieuws komt zes maanden nadat het stel het jawoord aan elkaar gaf.

Michael is professioneel honkballer bij de Chicago White Sox. Zijn club maakte half juli bekend dat hij om persoonlijke redenen dit seizoen niet zou spelen.

Lees ook: Babynieuws! Deze Riverdale-actrice is zwanger

Zwangerschap

Tijdens de bekendmaking van Vanessa haar zwangerschap op Instagram noemde ze haar echtgenoot niet. Wel liet ze in haar bericht weten dat de baby heel erg welkom is.

Een woordvoerder van Vanessa liet maandag aan Chicago Tribune weten dat Michael de vader is van het zoontje dat de actrice in januari verwacht. Verder doet de actrice geen uitspraken over deze kwestie.

Bron: E! Online I Beeld: Riverdale

Laatste nieuws

Zie ook