Wendy van Dijk emotioneel om zoon Sem

Lief!
Wendy van Dijk emotioneel om zoon Sem

Wendy van Dijk is op dit moment aan het genieten van een zonnige vakantie met haar prachtige gezin, waar nu tegenwoordig ook de vriendin van haar oudste zoon Sem bij hoort. Ze deelt daarom een emotioneel bericht over haar zoon.

Foto

Wendy deelt een kiekje met het hele gezin en schoondochter Mirelle, waar haar oudste zoon sinds juni een relatie mee heeft. "Heb ik je al gezegd...? Hoeveel ik van je hou? Heb ik je al gezegd hoe gek ik op je ben? Heb ik je al gezegd... Jij kleurt de hemel blauw. Heb ik je al gezegd: ik wil alleen maar JOU!", begint ze haar bericht.

Ze vertelt dat dit het liedje was wat ze altijd zong toen Sem nog klein was.

Lees ook: Zien: dit is de schoondochter van Wendy van Dijk

Relatie

Inmiddels is haar zoon al 17 jaar oud en is hij nu dolgelukkig met zijn vriendin. Wendy beseft daarom des te meer dat de tijd erg hard gaat. "Het liefst zing ik het de hele dag door. Voor iedereen hier aan tafel en meer...", sluit de presentatrice haar bericht af.

Half juni maakte Sem via Instagram bekend een relatie te hebben met Mirelle. Hij plaatste toen twee zoetsappige foto's waarbij hij en zijn vriendin elkaar omhelzen.

Dit bericht bekijken op Instagram

Heb ik je al gezegd...? ( hoeveel ik van je hou? Heb ik je al gezegd hoe gek ik op je ben? Heb ik je al gezegd.. jij kleurt de hemel blauwww. Heb ik je al gezegd: ik wil alleen maar JOU!) dit liedje bedacht en zong ik altijd voor Sem toen hij klein was. Zeker geen hoogstandje maar hij was nog klein en begreep de inhoud van de tekst. Dat was het belangrijkste. Het liefst zing ik het de hele dag door. Voor iedereen hier aan tafel en meer... #❤️

Een bericht gedeeld door Wendy van Dijk (@wendyvandijk3) op

Beeld: Instagram, BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f354dbf35838', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });