slogan

Dit is de nieuwe musthave parfum

Nieuw seizoen, nieuwe parfum! Ben jij op zoek naar de ideale geur om een onweerstaanbare indruk achter te laten? Look no further! Sound of Donna Eau de Parfum by Trussardi is een echte musthave!

Special touch

Het parfum zit vol met verrassingen. Denk aan een mix van mandarijn, magnolia, verse amandelen, heliotroop, tuberoos en een vleugje Mont Blanc - geïnspireerd op het gelijknamige dessert - voor die extra speciale touch. Kortom, een elegante, maar onconventionele geur voor jonge, zelfverzekerde vrouwen. 

En dan hebben we het nog niet eens gehad over het mooie paarse flesje, wat menig vrouwenhart een heel stuk snel doet kloppen. Oh what’s not to love...

Emilie Coppermann, de parfumeur achter Sound of Donna, noemt de geur een onzichtbaar accessoire. "Het Mont Blanc dessert heeft me altijd gefascineerd. De delicatesse van slagroom, gecombineerd met frisse, lichte merengue en de pittige sensualiteit van kastanje; het is bijna een geur op zichzelf!"

Zelfverzekerd

Niemand minder dan fashion en lifestyle fotograaf Emma Tempest is het creatieve brein achter de Trussardi Sound of Donna campagne. De Italiaanse popster Annalisa schittert in de spectaculaire campagnefilm als sexy, elegante en zelfverzekerde millennial. Net als het parfum. Benieuwd geworden? Zie bovenstaande video.

Kijk hieronder mee voor een kijkje achter de schermen.

De Sound of Donna Eau de Parfum by Trussardi (30 ml, €50) bij verschillende parfumeries en op trussardi.com te verkrijgen.

Ontdek hier alles over de nieuwe geur.