slogan

Twitter-rel Wendy en Chantal: 'Ik ben verbijsterd'

Gisteren maakte het programma Dancing with the Stars na tien jaar een comeback op televisie. Chantal Janzen en Tijl Beckand namen de presentatieklus op zich, en niet iedereen was enthousiast. Wendy van Dijk likete op Twitter enkele snerende tweets

Snerende tweets

Oplettende Twitteraars zagen dat Wendy een paar negatieve tweets over Chantal's uiterlijk likete. Tweets als ‘Jeetje, wat is er met het gezicht van Chantal Janzen gebeurd? Mislukte facelift, die wangen zo hoog en botox? Zonde!’ en ‘Presentatie zou gedaan worden door Chantal Janzen, maar ik zie alleen een strakgetrokken gebotoxte blonde doos’, stonden bij Wendy's 'vind-ik-leuks'.

Lees ook: Chantal Janzen onthult: 'Ik kon niet blij zijn met mijn zwangerschap'

Gehackt

Volgens Wendy is haar Twitter-account gehackt. "Ik was verbijsterd, dit zou ik natuurlijk nooit doen", vertelt ze aan Linda.nl. Een woordvoerster van SBS laat weten: "Via het account Wendy_Ushi zijn gisteravond haattweets over Chantal Janzen geliked. Wendy kwam er vrij snel achter dat tot haar verbazing een derde persoon dit aan het doen was". Inmiddels zijn de tweets van Wendy's account 'ge-unliket'. 

Bron: AD, Linda, Beeld: BSR


,