slogan

Roxeanne Hazes onthult hoe ze zo veel is afgevallen

Roxeanne Hazes zit lekker in haar vel, ziet er goed uit en heeft energie voor tien. Niet heel gek dus dat haar inbox ontploft met vragen over haar afvalproces. Lang hield Roxeanne dit geheim voor zichzelf, maar nu deelt zij via Instagram alsnog haar key to success.

Uitleg in video reeks

De brunette krijgt vaak de vraag van haar volgers met hoe bij haar de kilo's ervanaf zijn gevlogen. Daar reageert zij nu op door een reeks video's te plaatsen op haar Insta-account.

"Wat ik heb gedaan? Ik heb mijn oude sporttrainer opgebeld en gezegd dat er echt wat moest gebeuren”, vertelt ze. “Ik sport ontzettend veel, maar dan ook echt heel veel. Ik wilde er een video over maken, dit is niet iets wat je in een paar zinnen uitlegt. Ik kwam er gewoon nog niet aan toe om het te doen."

Lees ook: Roxeanne Hazes: F*ck het ideaalbeeld.

Diëtist

“Zo snel zoveel afvallen is ook ongezond, diëten is altijd slecht. Doe dat zeker niet op eigen houtje, schakel hulp in. Net als ik. Mijn diëtist helpt me met voeding, supplementen en tekorten. Mijn vitamine D was bijvoorbeeld laag en ik hield veel vocht vast. Door dit allemaal te doen, is het een leefstijl geworden”, vertelt ze.

“Door die mindset, door te gaan sporten, merkte ik dat mijn hoofd zoveel relaxter is. Je hebt energie, ik voel het in mijn lichaam, in mijn hoofd. Dat klinkt spiritueel, maar het is fijnste gevoel ever.”

Bekijk de video hieronder.

Bron: Shownieuws Beeld: BSR


,