slogan

Roxeanne Hazes: 'F*ck het ideaalbeeld'

Roxeanne Hazes beviel vorig jaar van haar eerste kindje Fender. De brunette kwam naar eigen zeggen 30 kilo aan vanwege de zwangerschap, maar zit nu lekkerder in haar vel dan ooit. En dat doet ze voor zichzelf, niét voor de buitenwereld.

Eetpatroon

"Ik at letterlijk van alles de dubbele hoeveelheid en kwam tijdens mijn zwangerschap dertig kilo aan", vertelt ze in haar column voor VIVA Mama. Ook na de geboorte van Fender ging het door. "Ik gaf borstvoeding en vond het heerlijk om tijdens voedingssessies een doos Oreo’s leeg te eten. Kon allemaal, want ik viel alleen maar af. Tot mijn melkproductie afnam en Fender overging op flesvoeding, maar ik bleef doorgaan met mijn voedingssessies."

Daarnaast vergat ze ook simpelweg om goed voor zichzelf te zorgen. "De hormonen gierden door mijn lijf en soms kon ik het gewoon niet opbrengen om gelukkig te zijn, laat staan om voor mezelf te zorgen."

Zie ook: Roxeanne Hazes showt resultaat enorm gewichtsverlies

Ideaalbeeld

Tot onlangs de knop om ging en de kilo's eraf vlogen. "Ik ben lekker veel bezig; aan het sporten en aan het lijnen, en lekker gezond aan het eten'', vertelde ze onlangs aan RTL Boulevard. Ze veranderde haar eetpatroon en eet sinds begin dit jaar veganistisch. Niet omdat ze voor de buitenwereld slank wil zijn, maar omdat ze zelf lekker in haar vel wil zitten. 

"Ik doe dit voor mezelf, de vrouw die ook nog ergens in me schuilt. Want soms vergeet ik dat even. Ik ben ook nog vrouw en geliefde", vertelt ze. "F*ck sowieso het ideaalbeeld, want dat bestaat helemaal niet."

Lees ook: Roxeanne Hazes openhartiger dan ooit over breuk met broer André

Bron: VIVA Mama, beeld: BSR


,