slogan

Oud Temptation deelnemer Merijn haalt uit naar verleider Fabrizio

Temptation Island is in volle gang en er komt dagelijks sleaze and dirt boven water over de deelnemers. Maar waar op het moment misschien nog wel het meest over gesproken wordt, is niet een deelnemer van dit seizoen, maar van vorig seizoen: Merijn en zijn breuk met Pommeline.

Breuk

Wat verleider Fabrizio van het nieuwe seizoen en oud-deelnemer Merijn gemeen hebben? Alleen hun deelname aan Temptation Island, zou je denken. Niets is minder waar. Ze blijken ook op dezelfde vrouwen te vallen.

Even een geheugenopfrisser: Pommeline wist Merijn vorig seizoen van sneaky Lisa af te snoepen, waarna ze ruim een jaar een koppel vormden. Helaas kwam er deze maand een eind aan hun liefdesgeluk. De breuk zou alles te maken hebben met een Temptation kandidaat van dit seizoen, namelijk verleider Fabrizio aka kleurplaat waarmee Pommeline samen in zijn tattooshop werkt. De twee zouden namelijk verliefd zijn geworden.

Geen respect

In de media werd veel geschreven, nu reageert Merijn in een nieuwe YouTube video zelf op de geruchten. "Het is een pittige tijd geweest, heftige tijd ook met de break-up." Zijn gast Veronica van Hoogdalem vraagt wat hij nou van Fabrizio vindt. "Hoe kijk je naar hem?" vraagt ze zich af. "Niet", is het korte maar krachtige antwoord van Merijn. Later vervolgt hij: "Nee tuurlijk wel. Ik weet wat er is gebeurd en wat er heeft gespeeld."

Hij heeft dan ook geen goed woord over de tatoeëerder te zeggen. "Ik vind hem echt een klootzak. Hij heeft geen respect. Hij doet alsof-ie een respectvol mannetje is op tv, ook door hoe hij met vrouwen omgaat. Hij gaat al gelijk huilen na vier dagen...", vertelt hij. Of hij de tranen gelooft? Absoluut niet. 

Kijk hieronder mee naar de vlog. Vanaf 07:55 minuut praten ze over Fabrizio.

Lees ook: Sneaky Lisa reageert op breuk Pommeline en Merijn