slogan

Megan Fox onder vuur om foto kinderen

Megan Fox deelde een lief kiekje van haar prachtige zoons, maar had niet verwacht dat de onschuldige foto zoveel nare reacties zou oproepen.

Lange haren

Heel af en toe deelt de actrice een foto van haar zoontjes op Instagram. Maar ze kreeg al meer dan eens kritiek op de manier hoe ze haar kinderen opvoedt. Vorige keer werd ze 'geshamed' omdat ze haar zoon een jurkje van Frozen aandeed, dit keer ligt ze onder vuur om de lange haren van haar twee oudste zoons Noah (5) en Bodhi (4).

'Twee dochters?'

Nadat de actrice een strandfoto deelde van Noah en Bodhi, ontving ze binnen no time een golf van kritiek. Volgers op Instagram vinden het ronduit zielig voor de twee jongens dat ze zulk lang haar hebben. "Ik dacht dat je twee dochters had" en "arme schatjes, het lijkt alsof ze pruiken op hebben!" zijn slechts twee van de vele nare reacties op de foto. 

Gelukkig zijn er genoeg mensen die het voor Megan opnemen. "Oh dus mannen als Johnny Depp en Brad Pitt waren vroeger ook vrouwen omdat ze lang haar hadden? Wat een onzin!" luidt het.

Wij kunnen maar één ding zeggen: wat een bloedmooie jongetjes, ook mét lang haar!

Lees ook: Zien: zeldzame foto Megan Fox' zoons

 

Babes

Een bericht gedeeld door Megan Fox (@the_native_tiger) op

Bron: BuzzFeed, Instagram Beeld: Instagram, Getty