slogan

Love Islands Matthy geeft duidelijkheid over ex-vriendin

Tijdens zijn deelname aan Love Island kwam de roddel naar buiten dat Matthy nog in een relatie zou zitten. Zijn familie liet vervolgens gelijk weten dat dit niet het geval was en voelde zich erg gekwetst door de uitspraken. Nu hij uit de villa is, vertelt hij hoe het zit.

Grap

Toen de 26-jarige zich opgaf voor het feel good-programma, was hij namelijk pas net weer vrijgezel. "Ik had er net een relatie van 4,5 jaar opzitten en zag een reclame van het programma voorbijkomen."

Zijn vrienden vonden dat de dj zich moest opgeven, omdat hij volgens hen ongetwijfeld een kans zou maken. "Dus dat deed ik, bij wijze van grap. Twee maanden later kregen mijn vrienden gelijk."

Lees ook: Love Islands Stenn reageert op romance met Chey

Womanizer

De goedlachse Brabander vond zijn liefde niet direct in de villa, hij was namelijk met maar liefst zes vrouwen (!) gekoppeld. Hoewel het er even op leek dat Melany the one was, besloot hij bij haar exit toch in de villa te blijven. Door deze move ontmoette hij op de valreep de eveneens Brabantse Kelly, wat uiteindelijk een match made in heaven bleek te zijn.

Ook nu de twee weer terug in het land zijn, blijken ze het nog steeds gezellig met elkaar te hebben. Zo zien ze elkaar om de dag en groeien ze steeds meer naar elkaar toe. Voor de womanizer van de villa dus alsnog een happy ending!

Bron: Love & Reality Beeld: Love Island


,