slogan

Wow: dít Love Island-koppel gaat samenwonen

Love Island-winnaars Aleksandra en Denzel zijn nog maar net terug uit de villa, maar dat weerhoudt ze er niet van om al te gaan samenwonen.

Antwerpen

In de villa vertelde de voormalige voetballer al dat hij altijd de droom had om naar Londen of Antwerpen te verhuizen. Nu zijn liefje in de buurt van Antwerpen woont, was de keuze eenmaal thuis al snel gemaakt. Toch ziet hij het niet zitten om daar alleen in een huis te zitten en wil hij graag dat Aleksandra bij hem intrekt. 

Lees ook: Love Islands Aleksandra reageert op relletje met Chey

Realityserie

De twee lijken het heen en weer reizen tussen Nederland en België duidelijk niet te zien zitten, en dus zal Denzel binnenkort op huizenjacht gaan in de Belgische stad Antwerpen. En daar zet hij behoorlijk wat vaart achter. "Ik denk dat ik vanaf aankomende week een beetje ga kijken wat de mogelijkheden zijn." De twee hopen snel wat te vinden, want ze zijn van plan om binnen een halfjaar samen te wonen.

Enne, hun nieuwe plek zal dan weleens het decor voor een nieuwe serie kunnen worden. "Op social media kwam er heel vaak voorbij dat we een realityserie met zijn tweetjes moeten gaan doen. Een soort van 'the life after'. Dus wie weet gaan we dat doen." RTL, VIJF, Videoland, iemand? Make it happen, please!

Bron: Love Check-up Beeld: Love Island


,