slogan

Huis-(speel)tuin-en-keuken-foto’s

Hij zit goed los, wil steeds staan en begint zijn eerste kruippogingen te doen. Jawel, Jippe gaat vooruit. Hij kan zelfs al zelf met zijn handjes aan de spijlen van de box staan. Hij drinkt vier flesjes en ook nog de borst, maar hij kan het hebben. Hij eet al brood, potje(beetje)s en heel veel groenten uit het vuistje. Hij is een schatje en volgende week is hij al weer 8 maanden!

Ook Bo gaat goed. Zegt grappige dingen en vaak ‘Ik hou van jou!’ Uit zichzelf. Ook tegen Jippe. Om te smelten, zo lief. Ze is graag buiten. In de speeltuin, op het strand of op straat. Fietsjes en stepjes van anderen uitproberen. Achteruit op haar buik van de glijbaan. En dan soms toch ineens weer gedragen willen worden. Maar ze kan ook lekker binnen spelen trouwens. Een prachtmeid. Mijn grote kleine meisje.

Nou ja, en daarom dus, en gewoon omdat het wel weer eens tijd werd: gewoon wat foto’s van Jippe en Bo. Van maart en april. Kijk en geniet.

Foto linksboven: voetballen op het Koningsplein.

Jippe voor het eerst op de schommel in de zandspeeltuin in de Scheveningse bosjes. Bo 'fietst' in de kamer, op het bijna te kleine houten loopfietsje.

Bo eet een appeltje in haar hut in de woonkamer.

Jippe rolt, speelt, zit, valt, huilt, lacht en tuimelt op het speelkleed.

Voor het eerst de bloesems bewonderen op het Sweelinckplein. Fietsen op de 'fietswieler' zoals Bo de driewieler zelf noemt, voor zo ver dat gaat, tussen gitaarkoffers en meubels door. En o ja, in haar leuke nieuwe jurkje van een tweedehands kinderkledingwinkeltje in A'dam.

© Foto's: Denise Miltenburg


,