slogan

Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Michella Kox kan Amanda nog altijd niet uitstaan

Aartsrivalen Michella Kox en Amanda Balk stapten gisteren de ring in tijdens Boxing Stars, maar Michella stopte al na één ronde. Op Instagram vertelt de brunette haar verhaal, maar ze raakt er niet over uitgepraat. Aan Telegraaf vertelt Michella dat ze absoluut geen spijt heeft dat ze zo snel stopte. Ze is blij is dat het voorbij is. Ook geeft ze toe dat ze wist dat zij de zwakkere schakel was tijdens het duel. Maar ondanks dat Michella vrede heeft met hoe het gelopen is, vind ze Amanda nog altijd geen leuk mens, zegt ze.

Soof trailer seizoen 2 is uit

Jaaa! De trailer van Soof 2 is uit. In het nieuwe seizoen staat de keukenprinses weer voor een hoop lastige keuzes en krijgt ze naast haar eigen boek en restaurant ook een kookprogramma. Nu kan dat natuurlijk niet allemaal zonder slag of stoot gaan. Dat wordt weer lachen, gieren, brullen. Soof seizoen 2 zie je vanaf 29 november bij Videoland

Cheryl Cole op dit moment maar één liefde

Cheryl Cole, de ex-vriendin van Liam Payne, heeft voorlopig geen behoefte aan een nieuwe man. De enige man die zij op dit moment nodig heeft, is haar 1-jarige zoontje Bear. In een podcast sprak de zangeres over haar liefdesleven en zegt het volgende: "Wat betreft zaken weet ik precies wat ik wel en niet wil. Dat voel ik gewoon. Wat betreft romantiek… daar ben ik nu niet mee bezig. Er is niks gaande en ik heb daar ook geen behoefte aan. Ik heb de man van mijn leven gevonden."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Cheryl Forever (@cheryl_forever_) op

Bron: RTL Boulevard, Show, Telegraaf Beeld: ANP, Instagram