slogan

Zo zag Adil uit Mocro Maffia er eerst uit

In Mocro Maffia is Adil, oftewel Walid Benmbarek, een grote spierbundel. En dat ging niet helemaal vanzelf. Voor zijn rol in de film moest hij namelijk 12 kilo aankomen. 

Sporten 

"Voor deze rol zeiden de producenten dat ze wilden dat ik aankwam en er niet gespierd uitzag", vertelt hij.

"Beter gezegd: ik moest eruitzien als een grote moeilijke gast die ooit aan sport deed, maar die nu veel aan het chappen is. Dus in mijn rol in Mocro Maffia zie je me op een gegeven moment een tankstation uitlopen met saucijzenbroodjes, snoep en andere zooi", vertelt de acteur aan Men's Health.

Lees ook: Zo zag Mocro Maffia's 'Paus' er vroeger uit

Tranformatie

Voordat hij te horen kreeg dat hij de rol in de film kreeg, had sporten tijdelijk geen prioriteit voor de acteur.

Dit kwam doordat zijn vrouw kampte met een chronische darmziekte en het stel hun tweeling verwelkomden. Daarnaast moest hij hard werken voor zijn onderneming en zo bleef er niet veel tijd over voor de sportschool. 

"Ik moest sport drie jaar lang aan de kant zetten en totaal anders gaan leven. Dus niet meer sporten, niet meer op mijn voeding letten", aldus Walid.

Dit merkte de acteur vooral aan zijn lichaam. "Ik voelde me niet meer goed en at wanneer mijn lichaam aangaf dat het etenstijd was. Maar omdat ik veel in de auto zat, was het vaak een ritje naar een tankstation om eten te halen. Eten, als in twee gevulde koeken en een latte met vier suikerklontjes, eventueel afgeblust met een kaascroissant."

Ondanks dat, maakt sporten de acteur heel gelukkig. "Eigenlijk ben ik altijd al heel fanatiek met sporten geweest, en daardoor ook heel fit." Toen hij 12 kilo is aangekomen, waarvan 10 kilo bewust, is zijn lichaam volledig getransformeerd. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

📸 @sabinehenzing 🙏

Een bericht gedeeld door Walid Benmbarek (@walidbenmbarek) op

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Walid Benmbarek (@walidbenmbarek) op

Bron: Men's Health | Beeld: Instagram, BSR


,