slogan

Win een Tangle Teezer wet detangler t.w.v. €14,50

Avondenlang genieten op het strand, luchtige jurkjes shoppen en onbeperkt ijsjes eten... We love summertime! Enne, heb jij even geluk: om de zomer te vieren pakken we uit met fijne summer items die jij kunt winnen. Tijdens Grazia's Big Summer Give Away verschijnt er in augustus iedere dag een nieuwe verrassing online; van beautyproducten tot fashion items en nog veel meer. Vandaag maak je 20x kans op een Tangle Teezer wet detangler t.w.v. €14,50.

Beach hair

Van Cara Delevingne tot Victoria Beckham; celebs zijn groot fan van de Tangle Teezer borstels. Het is namelijk dé haarsensatie om je haar makkelijk en pijnloos te ontklitten zonder te beschadigen. Met een borstel door je klitten heen trekken, met een bos haaruitval als gevolg, is met Tangle Teezer verleden tijd.

Naast de gewone Tangle Teezer, bestaat er ook een Wet Detangler. Deze is speciaal ontwikkeld om nat en dus kwetsbaar haar door te kammen. Perfect voor na het douchen, of op vakantie. De borstel is geschikt voor alle haarstijlen, van stijl, krullend en afrohaar tot haarextensions, pruiken en haarstukken.

Enne, ook niet onbelangrijk: de borstels zien er stuk voor stuk leuk uit én zijn makkelijk mee te nemen. Win-win! 

Onder de video kun je meedoen aan de winactie.

Doe mee

Kans maken? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one!

Big Summer Give Away: Tangle Teezer

Doe mee en maak kans!


Persoonlijke gegevens
Adres gegevens
Contact gegevens
Opmerking

Voorwaarden: deze actie loopt tot 31 augustus 2019. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs. 


,