slogan

Zien: ombre look gaat helemaal mis

Hoewel de ombre look steeds minder wordt aangevraagd, betekent niet dat de trend volledig is uitgestorven. Al is het resultaat soms om te huilen!

In shock

Na zoveel blijken sommige kappers de verftechniek nog niet helemaal onder de knie te hebben, wat voor Lucy resulteerde in een totaal verwoeste look waar ze not amused mee was. Waar het bij de ombre look juist om een natuurlijke overgang gaat, liep Lucy de kapsalon naar buiten met een soort van Cruella de Vil kapsel. "Ik was echt verontwaardigd. Ik was zo in shock, maar ik kon gewoon niet zeggen hoe verschrikkelijk het eruitzag."

Lees ook: Waarom iedereen ineens foto's deelt van slechte ombre's

Clown

Eenmaal thuis trok Lucy het allemaal niet meer. "Ik zag eruit als een clown. Dus ik ben teruggegaan en heb er tien uur gezeten om het te laten corrigeren met toners en highlights." Lucy kreeg helaas niet haar geld terug of een korting, maar moest het doen met slechts een mini-shampoo en conditioner. Wel hoefde ze gelukkig geen geld neer te tellen voor de correctiebehandeling en is Lucy eindelijk weer gelukkig met haar nieuwe look. Al denkt ze voortaan wel twee keer na voordat ze weer een bezoek aan de kapperszaak brengt.

Bekijk *HIER* de foto's!

Bron: Cosmopolitan UK Beeld: BSR


,