slogan

Ombre coupe gaat volledig mis

Na een bezoekje aan de kapper verlaat je de zaak meestal met mooi en glanzend haar. Joanna Huang uit Taiwan zal waarschijnlijk met die gedachte de zaak in zijn gelopen, alleen ging het gruwelijk mis.

Ombre

Een bezoek aan de kapper voelt altijd een beetje dubbel. Aan de ene kant kijk je uit naar een fris kapsel, maar aan de andere kant krijg je altijd te horen dat het er nooit zal uitzien zoals op je meegebrachte foto. Dit laatste werd werkelijkheid voor Joanna, maar dan wel in een hele extreme vorm. Ze wilde haar haren graag mooi blond slash roze ombre hebben, maar na 9,5 uur in de stoel te hebben gezeten was het toch niet helemaal wat ze in gedachten had...

Research

Eenmaal bekomen van de schrik, gaf Joanna aan het toch niet zo mooi te vinden. De kapper veranderde haar kapsel terug naar een donkere coupe met roze plukjes. Joanna kwam dus met iets heel anders thuis en deelde de foto's van haar 'mislukte' haren op Facebook. De kiekjes gingen viral en dat is niet zo gek... Jeetje! Ook haar kapper kreeg de foto's onder zijn neus geschoven. Hij bood zijn excuses aan. Tja, of dat genoeg is...? 

Hieronder zie je het verschrikkelijke eindresultaat en HIER zie je alle voor en na foto's

Lees ook: Meisje heeft haar al 13 jaar niet geknipt 

Bron: Buzzfeed Beeld: Facebook, Istock