slogan

Zien: de bizarre nieuwe tattootrend

De meeste vrouwen zien sproeten als iets schattigs en moois, maar helaas is niet iedereen daarmee gezegend. Toch kan je daar tegenwoordig iets aan laten doen, want de hype op dit moment is dat vrouwen de sproeten op hun gezicht laten tatoeëren (!).

Tattoo 

Hoewel er ook genoeg vrouwen zijn die balen van hun sproeten, zijn de kleine stipjes bij een heel groot deel van de vrouwen zodanig populair dat het tatoeëren ervan een hele trend lijkt te worden. Het proces is ongeveer hetzelfde als het tatoeëren van wenkbrauwen en het wordt dan ook op een zo’n natuurlijke manier mogelijk gedaan. Sommigen kiezen ervoor om een paar schattige sproetjes rondom de neus te laten zetten, maar anderen kiezen er weer voor om hun hele gezicht te laten doen. Maar ook vrouwen die van zichzelf sproeten hebben, kloppen aan bij de tattooshop.

Astrofrecks

Nu gaat tattoo-artist Jessica Knapik nog een stapje verder met Astrofrecks. Astrofrecks zijn een nieuwe stijl van sproet-tattoos die je sterrenbeeld op je gezicht uitdrukt. Maak je geen zorgen; we hebben het hierbij niet over een enorme krabbel van een vis voor het sterrenbeeld Vissen. Jessica verbergt het astrologische teken in het sproetenontwerp en creëert een natuurlijke sproetenlook. En naarmate de cosmetische tatoeage na verloop van tijd vervaagt, is het niet zo permanent als je zou verwachten. Ze vervagen naar een nog natuurlijkere sproetenlook. Bekijk de voorbeelden hieronder, durf jij het aan?

Lees ook: De grootste tattoo fails die je ooit hebt gezien

Bron: Metro, Beeld: Instagram, iStockphoto