slogan

Viral: Postbezorger bezorgt bijzonder pakketje bij kersverse ouders

In de weken voor de bevalling van hun dochter, leefde iedereen met Olav en Jeanet mee. Zelfs vaste postbezorger Kadir was op de hoogte van het nieuws en toen de kleine spruit eindelijk ter wereld kwam, had hij dan ook iets bijzonders voor de kersverse ouders in petto. Surprise, surprise!

Cadeautje

Kadir bezorgde de afgelopen tijd veel pakketjes bij Olav en Jeanet, waardoor hij op een gegeven moment in de gaten kreeg dat de twee een kindje zouden krijgen. De beste man besloot het koppel dan ook te verrassen met een cadeautje toen het moment daar was. En dat tot grote verrassing van Olav en Jeanet.

Waardering

De trotse ouders waardeerden dit zo erg, dat ze PostNL benaderden via social media. "Wij vinden het enorm bijzonder dat onze pakketbezorger zelf een cadeau koopt voor de geboorte van onze dochter. Wij hopen dan ook dat dit door PostNL wordt opgemerkt en Kadir hiervoor de waardering krijgt die hij verdient". 

PostNL heeft inmiddels laten weten hun werknemer zeker te waarderen en zal hem binnenkort dan ook in het zonnetje zetten. Dat heeft-ie immers meer dan verdiend, nietwaar?

Lees ook: Moeder schrikt zich een hoedje: Bevalt van baby met tanden

 

Bron: LINDA., Beeld: Facebook, iStock