slogan

Meld je nu aan voor het UNIQLO x Grazia in-store event!

Kom jij ook naar het UNIQLO x Grazia in-store event op zondag 13 oktober in de UNIQLO store in Amsterdam (Kalverstraat 11)?

Broekenlijn

Van 12.00 tot 14.00 uur kan je kennis maken met de nieuwste collectie van UNIQLO onder het genot van een hapje en drankje en de fijnste beats van een dj. UNIQLO introduceert een nieuw silhouet binnen haar broekenlijn voor dames: de Wide Fit Curved.

Korting

Dit model komt in drie uitvoeringen (jeans, chino, jersey) en heeft een zeer flatterend model met een hoge taille en een wijde pijp. Tijdens het event shop je jouw favoriete outfit met maar liefst 20% korting. Deze korting geldt op de hele collectie!*

Ook leuk: Grazia’s Fashion Editor geeft een mini-masterclass waarbij je de beste tips en tricks krijgt om de Wide Fit Curved broek te stylen. En alsof dat nog niet genoeg is, krijgen de eerste 100 mensen ook een gratis abonnement op Grazia voor twee maanden. Dus... meld je snel aan en be there!

Meld je nu aan voor het UNIQLO x Grazia in-store event!

Tijdens het event zijn er twee fotografen aanwezig die foto’s maken voor het na verslag, wil je liever niet op de foto? Geef dat dan even aan bij iemand van het Grazia team.


Persoonlijke gegevens
Adres gegevens
Contact gegevens
Opmerking

*Voorwaarden: De korting van 20% is alleen geldig in de winkel en geldt niet voor items die in de sale zijn.


,