slogan

Dankzij dit trucje hoef je (bijna) nooit meer af te wassen

Sta jij altijd met een flinke zucht naar de vieze vaat op het aanrecht te kijken, en zou je het liefst alles negeren en jezelf gewoon het liefst op de bank nestelen? Wij snappen je helemaal! Gelukkig is er een oplossing, want dankzij dit handige trucje, wordt de vieze vaat een stuk minder. 

Oplossing

Niet iedereen heeft de luxe van een vaatwasser, en dus moet er na het koken gewoon geschrobd worden. Dat je daar lang niet altijd zin in hebt, zal voor iedereen herkenbaar zijn. Maar Grazia to the rescue, we hebben een oplossing gevonden!

Lees ook: De reden dat je vuile vaat niet moet afspoelen voordat je het in de vaatwasser stopt

Kokkerellen zonder troep

Door het trucje (te zien op onderstaande afbeeldingen) toe te passen, kun je gewoon lekker kokkerellen zoals je gewend bent, maar heb je achteraf niet die enorme bende aan vaat staan.

Nu willen we je ook niet stimuleren om veel plastic te gebruiken, dus beloof ons dat je het wel alleen gebruikt wanneer je écht weinig tijd hebt. Uiteraard is het ook mogelijk om een theedoek of iets dergelijks te gebruiken, alleen zorgt dit uiteraard weer voor een volle wasmand. En ook daar hebben we meestal maar vrij weinig zin in...

 

Beeld: Facebook, Burnt