slogan

Deze curly hair hack kost vijf minuten en bespaart je zo’n €450

Je kunt ervoor kiezen om €450 uit te geven aan de populaire Dyson Airwrap, of je kunt de curly hair hack van Huda Beauty proberen voor hetzelfde effect in slechts vijf minuten.

Dyson Airwrap

De nieuwe Dyson Airwrap is dé tool die je all over je Instagramfeed zag. Deze innovatieve krultang krult je haar zonder extreme hitte te gebruiken. Ook hoef je niet zelf het haar rondom de wand te wikkelen, alles wordt voor je gedaan door het apparaat. Het klinkt als een wonder, en de prijs mag er dan ook wezen. De styler is verkrijgbaar voor €450.

Lees ook: Dit zijn de coolste haartrends van de catwalks

Alternatief

Klinken de resultaten van de Dyson Airwrap je goed in de oren, maar wil je niet meteen je bankrekening plunderen? Huda Kattan komt met de ultieme hack die jou hetzelfde resultaat geeft als de hightech styler en het kost je geen cent. De beauty-influencer Huda Kattan, raadt aan om een waterflesje te gebruiken om je lokken in perfecte golven te vormen. Huda beweert dat dit een geweldig alternatief is voor Dysons nieuwe krultang.

Geweldige resultaten

"Toen ik deze curling-hack tegenkwam, moest ik het proberen. Toen ik een paar video’s had gezien, was ik enigszins sceptisch. Maar toen ik het bij mezelf zag, was ik overtuigd en moest ik het delen", aldus Huda. Bekijk de video hieronder.

Bron: Marie Claire Beeld: Youtube, BSR


,