Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Leuk babynieuws! Negin Mirsalehi in verwachting van tweede kindje

Awh!

Negin Mirsalehi

Er passeren regelmatig heel wat prachtige kiekjes de revue op Negin Mirsalehi haar Instagram-pagina, maar die van vandaag zijn extra bijzonder. Want wat spotten we daar? Een baby bump!

Tweede kindje

Op de oogverblindende foto's op Instagram zien we Negin, fiance Maurits en zoontje Sam stralend poseren op een prachtig strand. "Our little family is growing. 🥹 your mom, dad and big brother can’t wait to meet you. ❤️", deelt Negin enthousiast bij de foto's.

Wauw, wat een prachtige plaatjes!

Felicitaties

Binnen no-time regent het felicitaties onder de post van Negin. "yayyy yay ❤️❤️❤️❤️", reageert topmodel en best friend Romee Strijd. "So happy for youuuu ❤️❤️", schrijft Anna Nooshin. En: "Aah zo leuk! Gefeliciteerd🤍🤍🤍", aldus Kae Sutherland, die momenteel ook in trotse verwachting is van haar tweede kindje. Ook namens de redactie van Grazia natuurlijk van harte gefeliciteerd!

Miracle baby's

Toen Negin in verwachting was van haar eerste kindje, vertelde ze dat het niet makkelijk was om zwanger te raken. Hoewel ze destijds nog maar begin dertig was, was het voor haar niet vanzelfsprekend dat ze zwanger kon worden. De influencer en ondernemer kreeg namelijk van haar arts te horen dat ze 'bijna' in de menopauze zat. Toen Negin dit hoorde, 'stortte haar wereld in'. "Ik kon wekenlang alleen maar huilen. Alles lag opeens in duigen", vertelde ze toen openhartig.

Wat volgde was anderhalf jaar vol teleurstellingen en verdriet. Negin bezocht verschillende vruchtbaarheidsartsen over de hele wereld, startte een IVF-traject en liet haar eileiders 'open' spuiten. Hoewel de influencer niet precies weet wat hiervan precies heeft gewerkt, was het eind 2021 gelukkig raak voor Negin en Maurits. Enne, nu zo'n tweeënhalf jaar later dus weer. Sam wordt grote broer!

Showbizz
  • Instagram @negin_mirsaleh, Archief
  • NL Beeld