Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

7x de mooiste festival stylingitems onder de €20

Festivalready dankzij TK Maxx!

TK Maxx festival

Tickets? Check! Outfit? Check! Hoef jij alleen nog maar je make-uplook te regelen? Bij TK Maxx scoor je de fijnste beauty musthaves tegen een klein prijsje! We hebben een aantal van onze favorieten voor je verzameld ter inspiratie.

Festival ready

Heb je dit festivalseizoen diverse feestjes op de planning staan? Dan wil je natuurlijk party ready voor de dag komen. Bij TK Maxx kun je de mooiste outfits en leukste festival musthaves op de kop tikken. Van festivaltops tot wijde broeken en van een mooie designer bags tot ideale schoenen: je kunt het allemaal bij TK Maxx vinden en dat ook nog eens tegen een fijn prijsje.

TK Maxx is een warenhuis dat constant een wisselend aanbod heeft. Door de meerdere leveringen per week, kun je er continu weer nieuwe dingen ontdekken. Extra leuk: alle items – zelfs die van designermerken – zijn tot zestig procent goedkoper dan de adviesprijs!

Naast mooie kleding kun je bij TK Maxx ook terecht voor interieurspullen, keuken items én beauty musthaves. Heb jij binnenkort een festival op de planning staan, maar is jouw beautylook nog niet compleet? We hebben zeven musthaves onder de €17 voor je verzameld:

1. Styling butter

Met deze leave-in conditioning styling butter voeg je niet alleen glans aan je haar toe, maar je voedt je lokken ook nog eens intens. Houden we van!

€5,99

2. Gekleurde haarclips

Ga jij dit festivalseizoen voor kleur? Geef je look dan dé finishing toch door gekleurde haarclips in je haar te doen.

€5,99

3. Raspberry French manicure

French manicures met een twist zijn helemaal on trend. Deze Raspberry French manicure nagels hebben een prachtige amandelvorm en plak je makkelijk op je nagels. Ideaal!

€4,99

4. Nepwimpers

Dit festivalseizoen zijn opvallende ooglooks hot! Ga dus gerust voor gekleurde wimpers of wimpers met glitters, zoals deze:

€4,60

5. Lipbalm

Van gebarsten lippen wordt niemand blij. Een lipbalm voor in je tas is dan ook een must als je erop uitgaat. En hoe leuk is deze lipbalm?

€5,99

6. Glittermake-up

Glitters mogen niet ontbreken als je naar een festival gaat. Deze make-upkit voorziet jou gegarandeerd van een goede dosis glitter!

€16,99

7. SPF

Wat misschien nog wel het belangrijkste is om mee te nemen naar een festival? SPF. Vooral als de zon flink schijnt, mag een zonbescherming niet ontbreken in je tas!

€12,99

Helemaal zin gekregen om te shoppen bij TK Maxx? Er is altijd wel een warenhuis bij jou in de buurt. TK Maxx heeft inmiddels zeventien winkels in Nederland: Almere, Amsterdam (3), Apeldoorn, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Heerlen, Nijmegen, Rotterdam (2), Utrecht, Zoetermeer en Den Bosch.

Beauty
  • TK Maxx