Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Maak kennis met Marc Cain Glam: het nieuwste label van Marc Cain

En we moeten zeggen: er zitten een hoop pareltjes in de eerste collectie! 

Marc Cain Glam

Het beroemde Duitse modehuis Marc Cain heeft zijn imperium uitgebreid met een nieuw label, genaamd Marc Cain Glam. We zijn meteen in de eerste collectie gedoken en we kunnen wel stellen dat die veelbelovend is!

Een combinatie van verfijning en exclusiviteit

Of je nu ontspannen gaat lunchen met vrienden, bij een chic werkdiner aanwezig moet zijn of naar een glamoureus feest gaat, we willen ons dan allemaal in een speciale look hullen. Marc Cain begrijpt dit verlangen maar al te goed en speelt hierop in met zijn nieuwe label, waarbij exclusiviteit en verfijning samenkomen. Zoals we van het merk gewend zijn, komen levendige kleuren ook terug in de eerste collectie van Glam, maar de nadruk ligt op de prachtige prints die zijn ontwikkeld in samenwerking met AI-software.

Floralia Sunset

In de eerste collectie 'Floralia Sunset' spelen de kleuren violet, magenta, oranje en geel de hoofdrol. Kleuren die – zoals de naam eigenlijk al verklapt – doen denken aan de zomerse zonsondergang. De collectie heeft voor ieder wat wils. Van nauwsluitende tot losse silhouetten, en van effen items tot stukken met glinsterende pailletten.

"In reactie op het steeds veranderende landschap van de mode en de groeiende wens van onze klanten naar kleding die schittert op speciale gelegenheden, introduceren wij met trots Marc Cain Glam, onze nieuwste mode lijn", aldus Marinela Oglan (Hoofd Design Glam) en Mioara Buda (Senior Ontwerper). "Onze eerste collectie is een echt hoogtepunt en draait helemaal om veelzijdigheid, met looks die moeiteloos overgaan van chic overdag naar glamour in de avond. Met stijlen die een statement maken, zorgen onze stukken ervoor dat je straalt van zonsopgang tot zonsondergang."

De stukken uit de eerste Glam-collectie zijn vanaf juni verkrijgbaar in de winkels en op de Marc Cain website.

En achter de schermen wordt al hard gewerkt aan de tweede collectie. De collectie 'Leo Finesse' hangt vanaf september in de Marc Cain-schappen en hierin staat de iconische luipaardprint van het modehuis centraal. Uiteraard met een Glam-herinterpretatie.

Fashion
  • Marc Cain