Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kom alvast in de kerstsferen met deze cozy sweater van Marc Cain

Wij krijgen al zin in de feestdagen!

Marc Cain

Nog maar 54 dagen en dan is het alweer Kerst. Nu Halloween achter de rug is kunnen we ons alweer helemaal focussen op de gezelligste tijd van het jaar, en hoe doe je dat nou beter dan met een cozy christmas sweater.

Kerstrui

Marc Cain komt dit jaar weer met een heerlijke kerstrui, waarmee je gegarandeerd de show steelt tijdens de koude dagen. Het kenmerkende luipaard van Marc Cain mag tijdens de feestdagen uiteraard niet ontbreken: de print siert de trui tegen de besneeuwde achtergrond van Central Park in New York. Enne, bij de trui komt ook nog eens een bijpassende sjaal.

Net als de sjaal wordt de kersttrui gebreid, bedrukt en direct afgewerkt in de fabriek in Bodelshausen, Duitsland. Dit is de reden waarom beiden gebreide stukken het label "100% Made in Germany" mogen dragen. De naadloze breitechniek en de 360-graden inkjet bedrukking staan voor de hoogste verwerkingstechniek. De hoogwaardige alpacamix van de licht transparante trui zorgt bovendien voor een zeer aangenaam en lekker zacht gevoel.

Cadeautip

"Kerstmis is een tijd voor cadeaus. Met deze sfeervolle trui en bijpassende sjaal kunnen onze klanten zichzelf of hun dierbaren trakteren," aldus Sonja Balodis, Managing Director Design, Technical Development, Manufacturing, Procurement & Marketing.

De kersttrui en -sjaal zijn vanaf 20 november 2021 verkrijgbaar in de Marc Cain online store en in geselecteerde Marc Cain winkels.

Marc Cain
Fashion
  • Brunopress, Marc Cain