Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Winning Wednesday: schoudertas met kroko-look van Marc Cain t.w.v. €249

It's Wednesday, winning Wednesday!

Winning Wednesday: schoudertas met kroko-look van Marc Cain t.w.v. €249

It's Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week geven we een een schoudertas met kroko-look van Marc Cain t.w.v. €249 weg.

Vrolijke kleuren

De lente staat weer voor de deur, en dat betekent maar één ding: verruil een deel van je donkere najaarsgarderobe voor nieuwe, opvallende, maar vooral vrolijke kleuren. En daarbij kan de lichtblauwe kroko-look tas van Marc Cain uiteraard niet ontbreken.

De kleine schoudertas is gemaakt van luxueus kalfsleer, is een echte ‘Made in Italy’ en heeft een magneetsluiting. Door de lange band kan de tas ook nog eens comfortabel over de schouder worden gedragen. Perfect voor als je je handen vol hebt tijdens een shopping spree.

Win, win, win!

Past zo'n vrolijke en fashionable tas helemaal in jouw lente-garderobe? Dan is dit jouw kans! Grazia geeft namelijk één keer de lichtblauwe schoudertas met kroko-look van Marc Cain t.w.v. €249 weg. Vul onderstaand winformulier in en wie weet is de prachtige tas binnenkort van jou!

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken!

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 10 maart 2020. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.