Bekijk hier vanavond de nieuwste fashion film van Marc Cain

De film belooft veel goeds!

Benieuwd wat het herfst/winter seizoen van 2021 in petto heeft? Dan hebben we goed nieuws voor jou! In Marc Cain’s nieuwste fashion film How Wonderful toont het merk zijn nieuwste creaties. Enne, deze fashion film is vanavond gratis te streamen!

How Wonderful

Mercedes-Benz Fashion Week verloopt dit jaar anders dan we gewend zijn, maar dat mag de pret niet drukken. Zo showen veel toonaangevende modehuizen hun Fall/Winter 2021 collectie dit jaar digitaal.

Marc Cain showt zijn collectie dit jaar niet slechts on the digital runway, maar lanceert opnieuw een heuse fashion film: How Wonderful. Voor het herfst/winter seizoen 2021 neemt How Wonderful je mee naar een ontmoeting tussen twee werelden: fictie en realiteit. “De natuur dient als inspiratiebron en vormt de omlijsting van looks die er relaxed en cozy uitzien”, belooft Marc Cain.

Fictie en realiteit, natuur en stad, avatars en modellen, wollig en gladde materialen; al deze contrasten komen terug in de fashion film. How Wonderful speelt met tegenstellingen en belooft dan ook een kijkplezier te worden voor menig modeliefhebber.

Streamen

Benieuwd naar de fashion film How Wonderful? Dan hebben we goed nieuws voor je. Dit jaar krijgt iedere toeschouwer wereldwijd de kans om front row de oogstrelende creaties van Marc Cain te bewonderen.

Vanavond, 19 januari, kun je om 18.00 uur de fashion film via DEZE link op YouTube streamen. Enne, ben je nu al nieuwsgierig naar de film? Bekijk hieronder dan alvast wat beelden van How Wonderful:

Beeld: Marc Cain

Laatste nieuws