Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Bo Wilkes: 'Bridezilla? Nee, ik ben een chille bruid'

De Echte Gooische Moeder doet een boekje open over de voorbereidingen van haar huwelijk.

Het aftellen is begonnen voor Bo Wilkes en haar finance Paul. Eind dit jaar stappen ze in het huwelijksbootje op het zonnige Santorini. Aan Grazia vertelt de Echte Gooische Moeder hoe het met de voorbereidingen gaat en of ze een bridezilla is.

Trouwen

“Trouwen stond al een tijd op het verlanglijstje van Paul. Toch hebben we het huwelijk bewust uitgesteld", vertelt Bo in Grazia's Beauty Issue. "De kinderen kwamen, er stond een verhuizing op de planning en nu zijn we ineens acht jaar verder. Daarnaast vind ik het best spannend om in het huwelijksbootje te stappen! Het hele weekend staat tenslotte in het teken van mij.”

Bruiloft in het buitenland

Hoe het met de voorbereidingen gaat van hun huwelijk op Santorini? “We hebben inmiddels wel ondervonden dat een bruiloft in het buitenland de nodige uitdagingen met zich meebrengt", geeft Bo toe. "Grieken spreken over het algemeen niet zo goed Engels en tijdens het uitzoeken van de bloemen, ontdekte ik dat ze een compleet andere smaak hebben", legt ze uit. "Binnenkort vlieg ik naar Santorini voor een shoot die al gepland stond. Kan ik meteen van de gelegenheid gebruikmaken om de laatste dingen van mijn to-do list af te ronden.”

Chille bruid

Of Bo een beetje een bridezilla is? “Nee, ik ben een chille bruid, denk ik", zegt ze. "Alles moet goed verzorgd zijn, maar ik let niet op elk detail. Het maakt mij niet zoveel uit of de servetten wit of roze zijn. Muziek speelt wel een belangrijke rol tijdens het huwelijk", deelt ze. "Paul en ik hebben nummers uitgezocht die voor ons een speciale betekenis hebben. Op muziekgebied laten we niks aan het toeval over." Tot het zover is kan Bo volop dromen van de grote dag. "Ik kijk het meest uit naar het moment waarop onze drie kinderen Boyd (8), Julie (6) en Loulou (4) de ringen komen brengen. Zij zijn onze grootste verbintenis en nu eindelijk oud genoeg om het bewust mee te maken. Dat we straks allemaal dezelfde achternaam hebben, maakt het helemaal compleet.” Aahw!

Het volledige interview met Bo Wilkes lees je in de nieuwste Grazia. Vanaf morgen in de winkel! 

Tekst: Isabel Kouwenoord | Beeld: NL Beeld