Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Bo Wilkes doet boekje open over vierde seizoen Echte Gooische Moeders

'De filmmomenten voelen als een soort verplichte qualitytime'

Bo Wilkes is terug met een nieuw seizoen van Echte Gooische Moeders, dat in mei op Videoland verschijnt. Aan Grazia vertelt ze over hun nieuwe belevenissen en haar hoogtepunt van dit jaar: dé bruiloft op Santorini!

Nieuw seizoen

Op 6 mei start het vierde seizoen van Echte Gooische Moeders bij Videoland. Wat kunnen we daarvan verwachten? "Ieder van ons heeft een eigen verhaallijn", verklapt Bo. "Ik ben enorm druk met de voorbereidingen van mijn huwelijk, voor mij hét hoogtepunt van het jaar. De andere moeders zijn bezig met hun eigen, persoonlijke dingen. De kinderwens van Kimberly is nog steeds aanwezig, daarom neemt ze de kijker mee in haar fertiliteitstraject. Leslie heeft met depressies gekampt, en komt met een boek hierover", deelt ze verder. "Ook gaan we natuurlijk weer leuke dingen doen samen. Dit seizoen staat er een kampeertripje in Nederland op de planning. Overnachten in een tent klinkt misschien niet heel chic, maar het gaat uiteraard op de Gooische manier. Stiekem hoop ik ook nog op een vrijgezellenfeest, want dat levert vast leuke beelden op!"

Filmen met vriendinnen

Hoe het was om weer met haar vriendinnen te filmen? "Geweldig", stelt Bo. "We hebben allemaal drukke agenda’s

en niet iedereen woont om de hoek. De filmmomenten voelen daarom als een soort verplichte qualitytime en we krijgen veel energie van het draaien", vertelt ze. "Alle meiden zijn aanwezig op mijn bruiloft, en ik heb Pauline zelfs als getuige gevraagd. Hoe bijzonder is dat? We zijn al zo lang vriendinnen.” Wauw!

Trouwen op Santorini

Bo en haar grote liefde Paul gaan trouwen op het Griekse eiland Santorini. Waarom juist daar? “Onze focus lag eerst op Italië, maar de hotels die we daar bekeken, waren gedateerd, terwijl we juist een fris hotel voor ogen hadden", legt ze uit. "Toen we verder zochten, kwamen we al snel uit op het Griekse eiland Santorini. Paul is er eerder op zijn knieën gegaan voor mij, alleen kwam de bruiloft toen niet van de grond. Acht jaar later heeft Paul mij opnieuw ten huwelijk gevraagd, tijdens een romantisch tripje naar Santorini. Het eiland heeft iets magisch en daarom gaan we daar de liefde vieren", vertelt Bo. "De eerste dag staat in het teken van de ceremonie en het feest. Op dag twee gaan we heerlijk varen op onze love boat.” Wat een heerlijk vooruitzicht!

Het volledige interview met Bo Wilkes lees je in de nieuwste Grazia. Vanaf morgen in de winkel! 

Tekst: Isabel Kouwenoord | Beeld: Videoland