Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty: deze vreemde dingen vinden vrouwen aantrekkelijk bij mannen

Maar toch héél herkenbaar.

Als jij single bent, zijn er vast en zeker bepaalde dingen waar jij op let bij mannen voordat je een eerste move maakt. Innerlijk is natuurlijk belangrijk, maar feit blijft: het oog wil ook wat. Echter, zijn er soms hele vreemde dingen die vrouwen aantrekkelijk vinden aan mannen. Guilty! Enne, precies daarom zetten wij een aantal van deze vreemde voorkeuren op een rijtje.

Onderarmen

Oké, we vallen meteen met de deur in huis: vrouwen vinden de onderarmen van mannen vaak heel erg aantrekkelijk. But why tho? Het heeft gewoon iets mannelijks. Enne, dan vooral wanneer je die aderen er goed in ziet zitten. Poeh!

Goed kunnen autorijden

Het tweede ding is wellicht nóg wat herkenbaarder: wanneer mannen goed auto kunnen rijden. Ja, je leest het goed. Vrouwen vinden het supersexy wanneer mannen goed auto kunnen rijden. En vergeet dan vooral niet dat moment wanneer hij zijn arm over jouw hoofdsteun legt om goed naar achteren te kijken.

Nat haar

Op een of andere manier zijn mannen met nat haar ook extreem hot. En dan met name wanneer ze net uit de douche stappen en dat handdoekje om hun middel heen hebben gewikkeld. Herkenbaar?

Verzorgde handen

Ook verzorgde handen mogen niet ontbreken in dit lijstje. Wanneer een man verzorgde handen heeft, betekent dat gewoonweg dat ze bezig zijn met hun uiterlijk. En nee, alleen met je gezicht bezig zijn is dan niet genoeg. Verzorgde handen zijn dan ook enorm sexy.

Petje achterstevoren dragen

Dit is eentje die we wel vaker voorbij hebben zien komen: wanneer mannen een petje achterstevoren dragen. We can't! We hebben geen idee waarom dit zo ontzettend hot is, but it is. Geen discussie over mogelijk.

Tas over de schouder heen

Last but not least is natuurlijk ook de 'tas over de schouder dragen' eentje die in dit lijstje moest staan. Hoe mannelijk ziet je vent eruit wanneer 'ie een grote tas zo over zijn schouder heen gooit? Precies, héél hot!

Bron: Fem-Fem | Beeld: Gossip Girl