TikTok-beautyhack! Met dít trucje lijk je gelijk een stuk aantrekkelijker

En het is nog heel simpel ook.

Lees ook

TikTok staat boordevol handige hacks. Of het nou gaat om de juiste manier om je kleding op te bergen of om een betere manier om je mascara aan te brengen: TikTok heeft het antwoord op bijna alles. Enne, nu gaat er weer een handige beautyhack viraal, namelijk eentje die je make-up look naar een hoger niveau tilt.

Stippen

De TikTok-trend die we bedoelen is de zogeheten #FourDots trend. De naam zegt het al, want bij deze beautyhack is het de bedoeling dat je vier stipjes rondom je oog plaatst. Dit kan met iedere kleur eyeliner of oogpotlood zijn. Zorg dat je er één in je ooghoek plaatst, een boven je oog, een onder je oog en eentje aan de uiterste hoek. Op TikTok zien we met name witte stipjes voorbijkomen, maar zwart of een felle neon-kleur is natuurlijk ook mooi!

Complimentjes

Volgens TikTokker @soymilkisbetter maakt dit trucje je meteen een stuk aantrekkelijker. “Ik probeerde vier stippen rondom je oog op werk… binnen vijf minuten op de werkvloer – kreeg ik een compliment op mijn make-up van een meisje, een man in de supermarkt vroeg wanneer ik naar zijn afdeling overstap.. en noemde me slim”, vertelt ze. “Een man in de metro sprak met me over de muziek waar hij naar luisterde op de middelbare school.” Aha!

@soymilkisbetter

Maybe pt. 2 if anything crazy happens but prolly not

♬ TWINNEM – Coi Leray

Zie hieronder nog een voorbeeld.

Bron: Beautify | Beeld: Brunopress, TikTok, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook