Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Je zelfverzekerd voelen op het strand: hoe doe je dat?

We helpen je op weg.

strand

Natuurlijk willen we ons allemaal mooi en aantrekkelijk voelen op het strand. Helaas is dit gevoel niet voor elke vrouw vanzelfsprekend. Veel vrouwen voelen zich toch minstens ietwat ongemakkelijk in bikini of badpak. Er zijn zelfs vrouwen die bij dertig graden in een lange broek lopen vanwege de ‘olifantenkuitjes’. Gekkigheid toch? Iedereen heeft het recht om zich mooi en zelfverzekerd te voelen. Dit geldt zeker ook als je in je strandoutfit loopt. Hoe ga jij je nu zelfverzekerder voelen op het strand?

Je strandoutfit heeft meer invloed dan je denkt

Je denkt misschien dat het niet uitmaakt of je een badpak of bikini draagt. Dit maakt zeker wel uit. Sommige badkleding is gewoon weinig aantrekkelijk. Andere badkleding benadrukt precies die zones die jij niet wilt benadrukken. De keuze voor goede badkleding is daarom heel belangrijk. Kies voor een corrigerend badpak met beugel om je figuur op een elegante wijze te accentueren. Je silhouet wordt er vanzelf een stuk beter van. Dit zien anderen niet alleen, maar dit zie jij zelf ook. Dat betekent dat je je direct een stuk zelfverzekerder voelt.

Wat als je een bikini aan wilt op het strand?

Een corrigerend badpak is natuurlijk ideaal als jij houdt van badpakken. Toch zijn er ook veel dames die liever kiezen voor een bikini. Ook prima natuurlijk! Maar waar moet je dan rekening mee houden? Heel belangrijk is de aanwezigheid van beugels in de top. Draag je een bikinitop zonder beugels? Dan worden je borsten eigenlijk naar beneden platgedrukt tegen je lichaam aan. Dit komt je figuur niet ten goede. Borsten zijn vrouwelijke rondingen die echt niet bedoeld zijn om tegen je lichaam aan plat te drukken. Daarnaast zorgt dit ervoor dat je buik er voller uitziet. Dat is wel het laatste wat je wilt. Kies dus altijd voor een strandoutfit zoals een bikinitop met beugel of zelfs met een push-up-effect.

Ontdek de veelzijdigheid van corrigerende badpakken

Een beetje buikje is gemakkelijk te camoufleren onder een stijlvol dames badpak. Bij Lascana hebben ze een uitgebreide collectie corrigerende badpakken die verkrijgbaar zijn in diverse kleuren en modellen, zodat er zeker iets is dat bij jouw smaak past. Als je twijfelt of een corrigerend badpak wel iets voor jou is, werp dan eens een blik op de tankini pagina. Tankini's bieden een uitstekend alternatief voor corrigerende badpakken, omdat ze ook je buikje op een elegante manier verbergen, net als de corrigerende badpakken van Lascana. Bij Lascana vind je de mooiste badmode voor elke vrouw.

Verbeter je houding en voel je zelfverzekerder

Weet je dat je houding ook veel kan doen voor je gevoel van zelfvertrouwen? Misschien herken je het kapsaloneffect. Je loopt naar de kapsalon toe met een wat voorovergebogen houding. Hangende schouders, hoofd omlaag. Je kent het wel. Na de knipbeurt bij de kapsalon loop je terug naar huis met de borst vooruit en je hoofd omhoog. Je voelt je goed! Door het opfrissen van je kapsel krijgt je zelfvertrouwen een korte boost. Dit zie je terug in je houding. Andersom werkt dit ook. Je voelt je zelfverzekerder als je een zelfverzekerde houding aanneemt. Probeer het eens uit in je badkleding. Jij mag er zijn en dat mag je laten zien. Dus, badkleding aan en met geheven hoofd het strand op. Het zal je zeker goed doen!

Lifestyle
  • Lascana.nl