Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Nikkie de Jager verbluft volgers met badpakfoto: 'Nooit gedacht dat ik zelfverzekerd genoeg zou zijn om dit te posten' 

Looking good, Nikkie!

Nikkie de Jager

Aan zonovergoten dagen hebben we de afgelopen periode geen gebrek. Menig BN'er zocht tijdens deze hete dagen verkoeling bij het zwembad, zo ook beautygoeroe Nikkie de Jager. De beauty trakteert haar volgers op een zomerse foto in haar badpak. Enne, dat is volgens Nikkie iets wat ze niet van zichzelf had verwacht.

Reality check

"Nooit gedacht dat ik zelfverzekerd genoeg zou zijn om een foto als dit te posten", begint ze bij haar foto. Op het prachtige plaatje zien we Nikkie - gehuld in felroze badpak met panterprint - aan de zwembadrand liggen. Om de post iets minder serieus te maken heeft Nikkie er nog een foto aan toegevoegd. "Swipe for the reality check", waarschuwt ze haar volgers.

Op de tweede foto zien we Nikkie volop genieten van het zwembad op haar opblaasflamingo. De beautygoeroe ligt er ontspannen bij en heeft lover Dylan aan haar zijde.

Lovende reacties

Of Nikkie nu als een topmodel langs het zwembad ligt of languit op een opblaasflamingo dobbert: de YouTube-ster ziet er onwijs goed uit. En dat is ook haar Insta-volgers niet ontgaan. Onder meer Dotan, Nicolette van Dam en Bas Smit laten flink wat heart eyes achter bij de foto. Jan Smit ziet een dobbersessie met Nikkie ook wel zitten. "Ik zou wel op je willen duiken!", grapt hij in de comments.

Misschien ook voor jou:
Nikkie de Jager deelt bijzondere betekenis achter Songfestival-jurk
Showbizz
  • BrunoPress, Instagram